El menú de l’escriptor

El menú de l'escriptor s'ha convertit en un dels cicles literaris de referència que es fa a Girona, Salt i Sarrià de Ter. Organitzat per les biblioteques municipals d'aquests municipis, enguany se centra en la nova narrativa catalana, un fenomen literari que viu un moment especialment dolç.
El cicle començarà dijous vinent, a la biblioteca Antònia Adroher de Talaià, amb una taula rodona titulada 'Present i futur de la narrativa catalana', en què intervindran Josep Maria Fonalleras, Núria Esponellà, Pep Prieto i Carles Ribas, amb la moderació de Vicenç Pagès.
La segona jornada serà el 7 de febrer, en un acte en què Pere Guixà parlarà de la seva obra; la tercera tindrà com a convidat un dels autèntics 'best-sellers' dels darrers mesos, Martí Gironell, autor del llibre 'El pont dels jueus'. Seguiran Pep Puig, Pep Prieto i Mònica Batet. El menú de l'escriptor es tancarà, el 13 de març, a la biblioteca pública de Girona, amb una conferència titulada 'La nova narrativa catalana: la visió dels crític', en què hi participaran Miquel Pairolí, Xavier Cortadellas, Neus Real i Vicenç Pagès.

Notícia extreta de la web de l'AELC

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El menú de l’escriptor

Els comentaris estan tancats.