Regal de Nadal

La metamorfosi

Et despertes un matí, i de sobte tot es torna esplèndid o soporífer. Et concentres en llibres d’autoajuda i en best sellers d’aparador, però tot és inútil. Paraules difícils de pronunciar apareixen de manera natural dins la teva conversa i el company de feina de la taula del costat et pregunta si et passa alguna cosa. Descobreixes quan et mires al mirall, que la mida dels teus ulls ha disminuït lleugerament i que la teva expressió comença a semblar afectada. Primer no li vols donar importància, però un divendres al vespre et trobes davant de la televisió observant amb entusiasme els comentaris dels convidats al programa De llibres. La teva parella entra al menjador i tu canvies ràpidament de canal, també et pregunta si et passa alguna cosa, però tu li negues amb el cap. Els dimecres comences a comprar La Vanguardia i els dijous El País i l’Avui, setmanes després ja no en tens prou i optes per subscriure’t a Lletra de canvi i a Serra d’or, per evitar més preguntes amagues aquestes revistes en un lloc perdut del teu armari.

[Segueix aquí…

 

 La metamorfosi de Narcís

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Regal de Nadal

 1. jaka diu:

  Bones Festes Mònica !!!

 2. Hola Mònica,
  Des de fa poc temps també he iniciat un bloc que es diu Tens un racó dalt del món, en motiu del meu primer recull de contes que, al mateix temps, és un anagrama del meu poble Cornudella de Montsant, tot i que visc de fa temps a Tortosa. El bloc és de temàtica bàsicament literària però també proposo jocs literaris amb “premis” inclosos. T’animo a participar i que ens posem mútuament uns links per tal de continuar amb l’agermanament que vam iniciar a la Tardor literaria de Tarragona. La seva adreça és http://jmtibau.blogspot.com

  Salutacions,
  Jesús M. Tibau

 3. Jacme diu:

  Hola Jesús M.!

  Sóc el Jaume, més o menys “l’administrador” del bloc (perquè la mònica gairebé no hi escriu. Perdona el temps que he tardat en llegir el comentari, ara mateix m’hi poso…

Els comentaris estan tancats.