Els protagonistes de la Diada

Al suplement de llibres de l’Avui del 23 d’abril hi han reunit alguns dels nostres escriptors més destacats d’aquest any per analitzar què suposa per als autors la diada de Sant Jordi i el que l’envolta: Isabel-Clara Simó, Lluís Maria Todó, Emili Teixidor, Màrius Serra i Julià de Jòdar. I, després, cinc autors novells expliquen què ha significat per a ells publicar el primer llibre i com viuran la seva primera diada de Sant Jordi: Mireia Vidal-Conte, Caterina Pascual Söderbaum, Martí Sales, Mònica Batet i Dolors Borau.

Si voleu, a més a més de poder-ho consultar a l’Avui, també podeu baixar-vos les pàgines de l’entrevista des d’aquí.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Els protagonistes de la Diada

  1. Sani diu:

    He inclòs al meu post un enllaç a aquest post teu, perquè m’ha agradat que hi haguessis post la foto. Felicitats. Cuida’t.

Els comentaris estan tancats.