Sinopsi de L’habitació grisa

Hi ha un poble anomenat Mir i en aquest poble, des de fa anys, hi ha una llibreria. Hi ha dos homes que llegeixen tres hores al dia. Hi ha una nena a qui li agrada la pluja i una altra a qui no li agrada tocar el piano. Hi ha una habitació on hi ha unes botes d’aigua, una maleta i un rellotge aturat. Hi ha un home que escriu poemes per allunyar-se de tot i una dona que quan els llegeix vol saber de quin color té els ulls. Hi ha un llibre que porta el nom d’aquesta dona i unes parets grises que amaguen molts secrets.

L´habitació grisa, de Mònica Batet

Editorial Empúries

ISBN: 84-9787-172-3

Col·lecció: Empúries Narrativa, 274

Extret de la pàgina de novetats de l’Editorial Empúries:

http://www.empuries.com/general.asp?id=10761

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.