Comencem el bloc…

De què va este bloc? De l’obra literària de Mònica Batet. A poc a poc aniré pujant notícies, apunts, textos i altres coses relacionades amb la seua obra.

A més a més, he aprofitat per crear un fòrum per a que el dia de demà (tant bon punt surte a la llum el seu primer llibre, el 23 de gener) els seus lectors puguen parlar dels seus textos i, fins i tot, amb ella!

El podeu trobar com un enllaç a la vostra dreta, o seguint esta adreça: http://foro-gratis.latin-foros.com/yo-monicabatet

Esperem que el xiringuito quede prou decent, i que a la vista de tot això d’aquí uns dies s’anime a seguir ella mateixa el bloc! De fet, este és lo seu regal de Reis! No és molt original, però bé, com que a ella li fa algo de repel·lús tot allò que estiga relacionat amb la informàtica (coses de dones de lletres), i sé que ella no ho farà per la seua pròpia mà, he decidit fer-ho (com a molt m’acabarà matant).

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Comencem el bloc…

  1. benvingut, doncs, i que siga profitós! 🙂

  2. Baudelaire diu:

    Així ho esperem! Gràcies! ;D

Els comentaris estan tancats.